Algemeen

Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden zaalverhuur

Algemene reserveringsvoorwaarden De Kiem.

Met ingang van 1 oktober 2010 zijn op alle reserveringen, de algemene reserveringsvoorwaarde De Kiem van toepassing voortkomend uit de Uniforme Voorwaarde Horeca, de UVH.

Het kan voorkomen dat u genoodzaakt bent van uw reservering af te zien, Zodra u dat weet verzoeken wij u ons dat schriftelijk of per e-mail te melden.

Indien u een reservering annuleert, zijn wij inmiddels een aantal verplichtingen aangegaan, o.a. door personeel te reserveren. Daarnaast hebben wij wellicht andere klanten teleur moeten stellen en lopen wij tevens het risico voor betreffende data geen nieuwe reservering meer te kunnen boeken.

Om ons hiervoor schadeloos te stellen, geldt de volgende annuleringsregeling voor elke reservering mits anders is overeengekomen:

  • Bij annulering tot 3 maanden voor datum kosteloos
  • Bij annulering tot 2 maanden voor de overeengekomen datum betaalt u 10% van het reserveringsbedrag als annuleringskosten.
  • Bij annulering tot 1 maand voor de overeengekomen datum betaalt u 25% van het reserveringsbedrag als annuleringskosten.
  • Bij annulering tot 2 weken voor de overeengekomen datum betaalt u 50% van het reserveringsbedrag als annuleringskosten.
  • Bij annulering tot 1 week voor de overeengekomen datum betaalt u 75% van het reserveringsbedrag als annuleringskosten.

Het reserveringsbedrag is totaal bedrag welke in de bevestiging van uw reservering is opgenomen.